Havaianas The Original Since 1962 met leuke oude affiches en spotje

Eindelijk weer eens iets vrolijks uit Brazilië, na al die misère-berichten over economie, sociale toestanden en het milieu. ‘Brazilian born. Universally worn.’ Luidt de slogan van Havaianas, je weet wel, #TheOriginal since 1962. Zie de oude posters en bijgaande commercial, weer eens wat anders vergeleken met deze twee oudjes van Havaianas (spotje 1, spotje 2 oud). ‘Hoedt u voor namaak‘, zeiden we nog veel langer geleden. ”This year Havaianas presents a very special advertising

campaign. Inspired by 2 things; the beautiful city where Havaianas has been right at home, and the decade of their birth the 1960s. The series of 15 posters call on a vintage travel theme to highlight aspects of Rio, Brazil and the brand”, zeggen ze zelf over de campagne. Je kunt één van die erg leuke posters winnen en ze zijn allemaal te bestellen en te zien via Store en posters.

Lees ook:Canon’s reclame voor inspiratie, Rebel T4i, Rachel Fannan
Lees ook:NatGeo’s leuke Rubic Cub spotje over ‘The 80s’-serie
Lees ook:Olympische collectie gepresenteerd in spot, maar ánders
Lees ook:Leuk reclamefilmpje over een leuke stad, Istanbul
Lees ook:Topverkoper Bob Giovanni terug in spotje Old Spice over ‘Tough Mudder’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.