Anita Witzier is ‘verrast’ over Stella e-Bikes want volgt zeker geen reclame

Stella Fietsen. Waar hálen ze al die marketingcenten vandaan. Laatst zag ik een bijna witte advertentie van ze in de wakkere krant, heerlijk, maar nu is het weer reclamelawaai rond die stille fietsen. Zie uiting, KLIK erop om te vergroten. Met Anita Witzier dus, die ‘verrast’ is. Zegt ze ook in bijgaande, oh zo vrolijke commercial. Vast over haar reclame-inkomsten van deze schnabbel. Verrast is ze dat Stella de grootste is, danwel claimt te zijn. En de ‘beste’. De leveranciers van eBikes concurreren elkaar met reclame en acties de tent uit tegenwoordig. De reclame van haar schnabbel is Anita zeker ontgaan, als enige in Nederland . Zelf zou ik het leuk vinden als Anita verrast zou zijn over de lange levensduur van de accu’s van die fietsen van Stella,en liefst ook over keiharde garanties daarop, als die bestaan. Want daarover lezen we nooit wat. En dat schijnt dé zwakke plek te zijn van (de meeste) eBikes. Maaike Jonkers1 is trouwens ook verrast, blijkt op YouTube. Niet over Stella, hun eBikes, laat staan over accu’s. ”Mag ik vragen waar het jurkje van is wat Anita Witzier draagt in deze reclame? 😁” Mag, maar Stella weet ‘t niet, zeggen ze. Wij ook niet. En wij gaan dat fastastische reclamebureau van ze er ook niet over bellen.

Lees ook:Garantieclaim elektrische fiets Stella Fietsen ‘misleidend’ zegt Reclame Code Commissie
Lees ook:Stella Fietsen zegt ‘Bedankt!’ in advertentie over reclame en verkoopsucces e-bikes
Lees ook:Gratis e-bike van de zaak in reclame Stella Fietsen
Lees ook:Anita Witzier start met programma ‘Voor wie steek jij een kaarsje op?’ meldt advertentie
Lees ook:Supermarkten willen gezonder eten stimuleren met GezonderMag. magazine/site meldt reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.