Reclameroer drastisch om bij Plus met ‘Goed eten. Daar houden we van’-slogan

De omzet van supermarkt Plus vorig jaar met 8,8 procent gestegen, het marktaandeel ging eveneens omhoog en het operationeel resultaat ligt met 59 miljoen euro ruim 5 procent hoger dan een jaar eerder, ‘blijkt uit een jubelend persbericht’. Schreef NRC nog vorig maand. ”Daar mogen we best een beetje trots op zijn”, tekende algemeen directeur Jan Brouwer aan. Over reclame -effectief geweest?- geen woord, maar dat interesseert NRC-redacteuren kennelijk niet. Des te opmerkelijker is dat het reclameroer totaal is omgegooid bij Plus. Om te beginnen wordt de aandacht gericht op onder meer rundvlees en bananen. Niks humor, weg ‘lollige’ acteurs/medewerkers. ‘Goed eten. Daar houden we van’ is het credo bij de

‘strategische koerswijziging’ die de supermarkt heeft ingezet ‘om goed eten voor iedereen bereikbaar te maken’ meldt hun reclamebureau J. Walter Thompson Amsterdam. De reden daarvan wordt niet verteld. Samen met dat bureau ‘verlaat Plus in de nieuwe campagneaanpak daarom de supermarkt, om de focus bij klanten thuis letterlijk en figuurlijk te leggen op eten. Waar komt het vandaan, wat zit erin aan voedingswaarde, wat kun je ermee maken? En zeker in ons land niet onbelangrijk: wat kost het?’ Aldus het persbericht van vandaag.

Lees ook:Huidhoudbeurs-bezoeksters ontvoerd naar Rijksmuseum door sponsor ING
Lees ook:‘Next Rembrandt’ onthuld na initiatief sponsor ING
Lees ook:Max Verstappen in spotje voor snel internet tijdens Overstappen Weken van Ziggo
Lees ook:Gratis massage van reclamezuil Have a break KitKat
Lees ook:Onderzoek VS: ‘Online reclame vaker geblokkeerd’

4 reacties op “Reclameroer drastisch om bij Plus met ‘Goed eten. Daar houden we van’-slogan

 1. Peter

  Doet me een beetje denken aan: ‘We hebben er zin in. C1000′…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Heidi

  Welke acteur is de voice over bij deze nieuwe reclame’s??

    /   Beantwoorden  / 
  1. Nils

   Is het überhaupt een acteur?

     /   Beantwoorden  / 
 3. Heidi

  Heb gisteravond wat zitten zoeken onder de mannelijke acteurs, en volgens mij is het de stem van Victor Löw.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.