Mooie meid ontmoet haardroger op de bank in spotje datingsite Harmony

Discover dates you will really get on with‘ adviseert de Engelse datingsite eHarmony. Het bijgaande grappige spotje gaat over Ellie en de haardroger, die allebei in de mode werkzaam zijn en daarom samen op ‘de’ bank eindigen. ”Bij dates via eHarmony krijg je vlinders in de buik, geen hoeveelheid hete lucht,” grapt de site, die voor dating een ‘wetenschappelijke aanpak’ met ‘personality-based koppelingen’  claimt te bieden.

Met als slogan ‘Beat the Odds, Bet on Love with eHarmony.’ Zo, dat is weer even genoeg harmony. Het spotje is gemaakt door reclamebureau Albion London. Met als slogan ‘Beat the Odds, Bet on Love with eHarmony.’ Zo, dat is weer even genoeg harmony. Het spotje is gemaakt door reclamebureau Albion London en dateert al van een jaar geleden.

Lees ook:Vijf single mannen, maar niet in deze bar, zegt spotje datingsite
Lees ook:Gekke Diesel: honden maken reclame voor zonnebrillen
Lees ook:Gevecht met dubbelgangers in Brits spotje nieuwe VW Golf
Lees ook:Saai onderwerp leeft op in kunstig gemaakt spotje van Curry’s PC World
Lees ook:Mishandeld potje Marmite in beslag genomen in spot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.