WC-loze reclame voor WC’s van Geberit zet zich af tegen WC-papier (met warm water)

WC-koppen-lol was dat. Maar niks WC, alleen dat mooie blote billen-logo, in de advertentie. Daarin verklaart Geberit de oorlog aan… WC-papier. Lees maar. ‘Geberit AquaClean. De WC waarmee u met water wordt gereinigd.’ Warm water hoor;-).. Bijgaande sjieke advertentie plukten we zaterdag uit het wekelijkse glossy magazine van de Volkskrant (KLIK erop om te vergroten): ‘Het nieuwe welzijn.’ Want het warme gevoel komt eraan, van achteren. De tekst onderaan de uiting: ”Ontdek een compleet nieuw gevoel van frisheid en hygiëne met Geberit AquaClean: de wc met douchefunctie reinigt u na één druk op de knop met een warme waterstraal. Voor een optimale lichaamsverzorging en meer welzijn.” Gratis bellen kan ook: 00 800 00 432.

Lees ook:‘I love water’ roepen de billen van Geberit in WC-reclame
Lees ook:Borjomi-water met vrolijk reclamenieuws … uit Oekraïne
Lees ook:Johan Cruyff Foundation rouwt om ‘wereldwijd kinderen raken’ door Johan
Lees ook:Ah gossie, waar blijven de Moederdag inhakers? Hier Lidl
Lees ook:Reclame gemaakt voor de ‘Week tegen Eenzaamheid’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.