Robbie Williams acteert als James Bond in spotje Café Royal-koffie

Don’t you have something more thrilling.’ Ja, heeft-ie voor haar. Robbie Williams verschijnt als James Bond in een geinige commercial van Café Royal, ‘superieure koffie uit Zwitserland.’ Het land dat, zoals iedereen wel weet, bekend is om z’n goede koffie . Robbie, door zijn tijdelijke werkgever, ‘secret agent in the service of good taste‘ genoemd, is op #MissionDoppio en rijdt in een Jensen Interceptor. Dat is een

door Italianen ontworpen Engelse prachtauto die maar kort heeft bestaan, want zat niet best in elkaar. Zeg maar een Fyra op vier wielen. Dit filmpje zag ik gisteravond langs komen op tv, maar blijkt ruim een jaar oud. Kennelijk zet Café Royal de turbo op de verkoop in Nederland, waar we verwikkeld lijken in een koffie-cupjes-oorlog.

[PS] Leuk blog, Reclamewereld? Like ons dan HIER graag.

Lees ook:De Fyra staat stil en de Fyra rijdt meldt dagblad advertentie
Lees ook:De vanaf 5 augustus alle wedstrijden LIVE #WijZijnDeEredivisie-commercial van Fox Sports
Lees ook:Slaat Raf daar Silvie? Nee, seksistische reclame uit jaren ’50
Lees ook:Kraandrijver creëert Newton-pendule na happen in KitKat
Lees ook:Meer dan kopjes koffie in fraaie promo over Starbucks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.