Max Verstappen in spotje voor snel internet tijdens Overstappen Weken van Ziggo

Om de internetsnelheid van Ziggo te promoten is Formule 1-coureur Max Verstappen natuurlijk de aangewezen persoon, vinden ze bij het reclamebureau van de kabelaar. Hij mag hun allersnelste internet promoten. In bijgaand spotje kom Max er gaandeweg achter dat hij niet ingevlogen is vanwege zijn verdiensten als coureur, maar om een heel andere reden: de OverstappenWeken. Want wie wil er niet

overstappen op het allersnelste internet? De commercial werd gemaakt door reclamebureau J Walter Thompson Amsterdam.

Misschien wat het opnemen van het aardige spotje voor Ziggo wel spannend voor Max Verstappen. Maar vandaag wordt ècht spannend . De 18-jarige coureur van Toro Rosso test vandaag voor het eerst zijn Formule 1-bolide voor het nieuwe seizoen. ‘Een kwestie van veel meters maken en data met elkaar vergelijken’, schijft Metro. Het team heeft tenslotte de Renault-motor ingeruild voor een exemplaar van Ferrari met meer vermogen.

Lees ook:Volgt pindakaas? Max Verstappen maakt al reclame voor Sport1 (en F1)
Lees ook:Honda trekt zich terug uit Formule 1- team staat te koop
Lees ook:Ziggo maakt reclame voor Apple App om gratis tv te kijken
Lees ook:Goedkoop bellen en internet bij Ziggo Mobiel meldt reclame
Lees ook:Ziggo volgt Aegon op als hoofsponsor van Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.