Zó maakt Ditzo reclame voor schade melden via WhatsApp

Schadeverzekeraar Ditzo zoekt continu naar manieren om het voor klanten makkelijker te maken, zeggen ze. Vorig jaar maakten ze al bekend dat je vragen over je verzekering via WhatsApp kon stellen. Nu voegt Ditzo daar schade melden aan toe. Bijgaand twee spotjes, zodat je het nieuwtje goed begrijpt. Al vraag ik mij in dit geval af of

élke serieuze boodschap grappig moet worden verkocht. ‘Inbreker krijgt verrassing van z’n leven‘ krijgt het eerste spotje van reclamebureau Etcetera mee als titel, ‘Sneeuw webcam: Snowboarder kopt camera‘ de tweede. De vraag stellen is ‘m beantwoorden, wat mij betreft. Ditzo licht het toch maar even toe op YouTube: ”Bij schade stuur je ons een whatsappje en we nemen de schade direct in behandeling, zonder het invullen van een ingewikkeld schadeformulier.”

Lees ook:Spykee, de wifi spy robot, die overal opduikt en alles ziet (spotje)
Lees ook:Emoji-reclame voor WhatsApp-contact met Ditzo
Lees ook:Mister Ajax Jacques Swart roept op voor Feyenoord’s De Wolf te stemmen voor Gouden Loeki
Lees ook:Reaal weer actief in de reclame met hulp van ridder
Lees ook:Gouden Loeki-nominaties december: 1. Ditzo/John de Wolf, 2. Amstel/Buurtconcert, 3. SIRE/Handen af hulpverleners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.