Ontdek ‘new world of golf’ in spotje Turkish Airlines

Jeetje, was een tegenvaller, deze ‘Widen yor world‘-commercial van Turkish Airlines over golfen. Met beelden uit Antalya, Montreal, Miami, Beijng, Berlijn en Johannesburg. Boring. ”Ready for a unique golf journey around the world with Turkish Airlines? Don’t expect to see your stereotypical scenes, we’re here to challenge golfers to discover the New World of Golf!” De maker is geen boring

Engels reclamebureau, want CPB Group. Nee, dan deze spotjes, over Messi en Drogba en lekker eten aan boord, of deze, met Messi en Kobe Bryant. Maar vooral deze, over een vliegveldje bouwen door kinderen, van datzelfde Turkish Airlines. Of valt er over golfen soms niets leuk(er)s te bedenken? .

Lees ook:Messi en Drogba in spotje over… lekker eten van Turkish Airlines
Lees ook:Lionel Messi en Kobe Bryant in selfie-spotje Turkish Airlines
Lees ook:Leo Messi en Kobe Bryant in leuk spotje Turkish Airlines
Lees ook:Kobe Bryant in popart advertentie van Turkish Airlines
Lees ook:‘Wat is mooi’-spotje Kia Picanto geregisseerd door Grandia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.