Daniel Craig als James Bond in Heineken-spotje The Chase rond speelfilm Spectre

Heineken The Chase advertLunch? Als onderdeel van de wereldwijde Spectre-campagne -genoemd naar de 24ste James Bond-film, heeft Heineken een nieuwe tv-commercial met Daniel Craig als James Bond onthuld dit weekend, melden vaksite Marketing Online. Het AD had de primeur, claimen ze. KLIK op advertentie om te vergroten. In de vermoedelijk laatste door het scheidende reclamebureau Wieden & Kennedy Amsterdam gemaakte commercial -het bureau wordt opgevolgd door Publicis- raakt 007 verwikkeld in een heftige achtervolging met een speedboat. De vrouw aan boord is de Franse actrice Zara Prassinot, wordt op

YouTube gemeld. Spectre draait vanaf 29 oktober in de Nederlandse bioscopen. ”Heineken is de enige Spectre-partner die een commercial heeft gemaakt met Daniel Craig”, meldt MO. Consumenten kunnen via de Bond-actieverpakkingen – die vanaf nu in de winkel staan – toegang krijgen tot niet eerder vertoonde beelden van Spectre. Ook kunnen zij met hun smartphone het Heineken Bond-logo op de Spectre flessen en blikken scannen om zo exclusieve content met Daniel Craig te ontvangen. Daarnaast is er behind-the-scenes materiaal beschikbaar van de vijf meest opvallende filmlocaties: Mexico-Stad, Rome, Londen, Oostenrijk en Marokko. Heineken lanceert ook een limited-edition van thuistap The Sub, met ‘special 007-features’.

Lees ook:Daniel Craig als James Bond 007 in Skyfall-reclametrailer
Lees ook:Kick-off Skyfall-publiciteit met ‘officiële’ Shanghai V(ideo)log
Lees ook:James Bond (Daniel Craig) ook in commercial van Heineken
Lees ook:007 Daniel Craig van Skyfall nu ook in Heineken-spotje
Lees ook:James Bond zegt het met blond haar en vrouwenschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.