Zomerspotje 40-jarige Karwei ode aan klassieker van bouwmarkt

Mooie knipoog naar een klassieker in de reclame. De zomercommercial van de dit jaar 40-jarige Karwei is ode aan een veel geprezen spotje -door vakmensen èn consument- van het bouwbedrijf van vele jaren terug, van reclamebureau PPGH. Helaas kon ik geen betere versie vinden. Ook de datum van eerste uitzending kon ik zo snel niet achterhalen. Karwei begon in 1975 met één bouwmarkt, nu zijn dat er

135. Het hele jaar viert Karwei feest om het 40-jarig jubileum te vieren. Met 20% korting op 1 artikel naar keuze en eerder dit jaar een voordelig week-endje in Disneyland Parijs. Bijgaande commercial is bij mijn weten van reclamebureau Rademakkers.

Lees ook:Elfstedentocht: Karwei geeft 1100 sneeuwschuivers weg
Lees ook:Kaartverkoop Symphonica in Rosso met Marco Borsato start meldt advertentie
Lees ook:Telegraaf viert feest want bestaat 120 jaar meldt advertentie
Lees ook:Winnaar Hornbach plaagt Karwei in Retail Jaarprijs-reclame
Lees ook:Alléén vandaag: Gall & Gall viert vernieuwingen met €10 korting op champagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.