Hoofdrol varkens in spectaculair spotje voor Angry Birds 2

Varkens hebben lol op een tropisch eiland in de Bahama’s, waar ze in het echt ook in zee zwemmen. Maar dan wordt ze de oorlog verklaard door boze vogeltjes. Bijgaand een commercial van Rovio Entertainment, het Finse bedrijf dat het immens populaire Angry Birds-spel creëerde. Het spotje Bigger, Badder, Birdier van liefst een minuut is gemaakt ter gelegenheid van de lancering eind juli van Angry Birds 2.

De Britse vaksite Campaign verbaast zich over het enorme productiebudget dat is uitgetrokken voor dit filmpje, gemaakt door reclamebureau W + K London. Of ze kunnen toveren bij het filmproductiebureau, grappen ze.

Lees ook:Reclametrailers voor film & app ‘Rio’ met Angry Birds
Lees ook:Angry Birds live met smartphone spelen (commercial T-Mobile)
Lees ook:‘The superhumans’ weer prachtig spotje Channel 4 over Paralympics
Lees ook:BP’s eerste spotje na ‘de ramp’ gaat over OS ‘London 2012′
Lees ook:Gewichtheffen op Piccadilly Circus, met dank aan McDonald’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.