Andere kanten Parijs getoond in spotje Heineken

Een groepje touristen in Parijs worden ontvoerd van hun boring stadstour door een echte liefhebber, The Insider, in Heineken‘s aardige internationale commercial in de Open Your World, in dit geval City-serie van de brouwer. Een ontdekkingsreisje dat ze niet snel zullen vergeten. De muziek is van Feu! Chatterton, die J’aime Regarder les

Filles zingen. Dit is vermoedelijk een van de laatste commercials van het reclamebureau Wieden + Kennedy Amsterdam, onderdeel van een Amerikaanse groep, dat klant Heineken verliest aan concurrent Publicis uit datzelfde Parijs, overigens met vestigingen over de hele wereld.

Lees ook:Daniel Craig als James Bond in Heineken-spotje The Chase rond speelfilm Spectre
Lees ook:Oog en tong spreken woordje mee in nieuw Coca-Cola spot over Zero
Lees ook:Karate en Les Paul en Mary Ford in Southern Comfort-spotje
Lees ook:Meerkat-aapjes met de haren erbij gesleept in Renault-spotje
Lees ook:Epica’s: Coke schittert, goed nieuws voor Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.