De op hol geslagen grasmaaier van Coolblue

Vrij kort na de eerste tv-commercial van webshop Coolblue ooit, begin vorige maand hier geplaatst, de tweede. Over een grasmaaier. Doorgaans besteden wij niet aandacht aan alle spotjes in een campagne, tenzij er een afwijkend of erg leuk is. En dat laatste deze, wederom gemaakt door het Belgische reclamebureau Duval

Guillaume. De reacties op YouTube zijn ook onverdeeld zeer positief. Onze eenmalige ervaring met die, zeggen ze zelf, geweldige dienstverlening is net ff anders. Een mild kritische, maar opbouwend bedoelde review over de ervaring met de aankoop van bluetooth ‘oortjes’ van Jabra werd nooit geplaatst. Zonder uitleg. Maar ach, we zijn wijs genoeg om niet te generaliseren.

Lees ook:In ‘Late Rembrandt’-advertentie noemt KPN zich sponsor en fan
Lees ook:Advertentie 360inc om ‘Helder beeld werkgevers’ te krijgen
Lees ook:Bij deze ideale vriendin past de ideale whiskey, Jim Bean Bourbon
Lees ook:Prada-animatiefilmpje ‘campagne van de week’ marketingblad TvM
Lees ook:Leerdammerkaas is in Engeland niet zo mild als je denkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.