Onderscheid jezelf met drukwerk

Aandacht voor jou en je onderneming. Dat is wat je wilt. Maar hoe doe je dat? En welke middelen zet je daarvoor in? Bij online drukkerij Reclameland zijn er talloze manieren om jezelf met drukwerk te onderscheiden. Denk hierbij aan folders en flyers in een bijzondere maat, vorm, vouw of afwerking. Of een eigen magazine of unieke deurhangers. Als jij met je drukwerk afwijkt van de standaard spring jij zeker tussen de massa uit! Waar wacht je nog op?

Online drukkerij

Folders en flyers kun je bij drukkerij Reclameland in vele maten en vormen bestellen. Wil je een flyer in de vorm van je logo? Geen probleem! Wil je een doorkijkgat in het midden van je ronde flyer of je tekst op parelmoer papier? Ook dat kan! Niets is te gek bij de online drukkerij gevestigd in Noord-Nederland. Naast folders en flyers is er natuurlijk meer drukwerk waarmee je kunt opvallen, zoals een magazine. Maak bijvoorbeeld een glossy waarin je je bedrijf op een leuke wijze introduceert. Bedenk een krachtige naam, voeg columns van enkele medewerkers toe, deel ervaringsverhalen van klanten en zorg voor fantastische foto’s. Zeker weten dat jouw drukwerk niet meteen onderin de la of prullenbak verdwijnt.

Opvallen met drukwerk

Een ander voorbeeld van opvallend drukwerk zijn deurhangers. Want de informatie die je op een flyer wilt drukken, kan ook prima op een deurhanger. En hoe gaaf is het als jouw merk aan vele deurposten in bedrijven of slaapkamers hangt? Vergeet niet om een leuke of intrigerende quote of foto toe te voegen want je deurhanger moet natuurlijk wel worden bewaard. Gebruik daarom een treffende boodschap die voor je hele doelgroep geldt. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om met drukwerk uit te pakken. Opvallen maar!

Lees ook:Eigen personeel in landelijke reclamecampagne van Reclameland
Lees ook:Online drukkerij Flyerzone breidt uit naar België en vernieuwt website
Lees ook:4 gouden marketingregels voor starters
Lees ook:Drukkerij Reclameland neemt online drukkerijen Drukland en Flyerzone over
Lees ook:Inbrekers zien vakantiefoto’s op social media ook waarschuwt verzekeraar Axa in spotje