Matthew McConaughey in ‘vage spotjes’ Ford Lincoln

”De tijd dat Matthew McConaughey een matige acteur was in slechte romcoms is nu echt voorbij,” schrijft collega Ruben Praster van Cinema.blog. ”Hij is nu een topacteur die speelt in vage autoreclames van het Amerikaanse merk Lincoln” (zie Ford Lincoln-MvO). De commercials (de tweede is in de doorlees te zien) zijn volgens Praster zo vaag omdat ze geregisseerd zijn door de regisseur van ‘Drive’ en omdat


McConaughey werkt zonder script en er gewoon wat op los filosofeert. In de nieuwste commercial wacht McConaughey tot het ophoudt met regenen zodat hij met open dak kan rijden. In de doorlees een spotje voor de hybrid-versie van de Lincoln, dat zelf opmerkt ‘Life is all about balance.’ Tja. Hoe populairder een acteur is, hoe meer eisen hij kan stellen, en niet alleen aan de paycheck. Onlangs zagen we McConaughey op Film 1 in Dallas Buyers Club; wat een allround ijzersterke film, wat een topacteur die Mattheuw, inderdaad.

Lees ook:Vergelijk en Lincoln verslaat de Lexus (in de reclame dan)
Lees ook:Matthew McConaughey trekt shirt weer uit in Dolce & Gabbana-spot
Lees ook:Scarlett Johansson en Matthew McConaughey in D&G’s The One-spot van Scorsese
Lees ook:Stel dat je alles zou kunnen doen met metaal (Audi A6-spotje)
Lees ook:Honda Hybrid-spot over iemand die het milieu wel erg serieus neemt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.