Prachtig Rome in mini-docu over begeerte als reclame voor Martini

Ze werkte ècht in een bar in Rome, deze serveerster, Elena Mirela. En nu een beroemdheid in de nieuwe, internationale commercial van Martini, waarin zij de hoofdrol speelt. Regisseur Jake Scott had haar ontdekt in een café en benaderd voor de rol, meldt bron Creativity Online.  Het filmpje heeft de vorm van een mini-docu, of story-telling, en is dus niet zo heel reclamisch; een uitingsvorm die nu erg ‘in’ is in

de reclame. Het fraaie, Alice in Wonderland-achtige filmpje zet Martini stevig -en nog nadrukkelijker dan vroeger het geval was- neer als Italiaanse drankje. Onderwerp is begeerte. Met een B. Het verantwoordelijke reclamebureau komt niet uit het prachtige Rome, maar uit New York, en heet OppermanWeiss.

En wat zegt Martini zelf, in het Engels en plenty zweverig? ”To begin, you must Desire. Without that, you will achieve nothing. Love nothing. Change nothing. Because DESIRE is what starts it all. You know that feeling, that feeling at the beginning of the evening, when the possibilities sing to you their song of youth, begging you to just begin.” Meer erover op de YouTube-pagina.

[PS] Leuk blog, Reclamewereld? Like ons dan ff HIER graag

Lees ook:Blondine richt zich tot mannen in spotje van Viagra
Lees ook:Hoe bikinibabes JBS’s mannenondergoed in de reclame doen
Lees ook:George Clooney weer grappig: na Nespresso nu in Martini-spotje
Lees ook:OS Vancouver: sneewballen gooien met Coca-Cola
Lees ook:Begrafenissen mixen met sport mag van ESPN in VS-spotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.