OndergoedLOL met klanten in reclame van Zeeman

Dit zijn ze. Onze klanten in ons ondergoed.” Geweldige mensen noemt Zeeman ze trots in bijgaande aardige commercial, want mensen die wél durfden als ondergoedmodel. ”Zij hadden het lef om voor onze camera te staan en te laten zien dat Zeeman goed ondergoed heeft voor iedereen. Met een collectie in alle soorten en

maten, voor mensen in alle soorten en maten. Wij zijn erg trots op ze. En blij met het resultaat. Je komt ze deze maand overal tegen. In onze folders, in onze televisiereclame en natuurlijk in onze winkels. Wat zijn ze goed hè?” Ja, goed hoor.

Lees ook:Strippers, eh, ondergoedmodellen gezocht door Zeeman, per commercial
Lees ook:Flagpole dancing met Flagdress in WK-spotje Zeeman
Lees ook:Huis-aan-huis reclamefolders online gezet
Lees ook:Hoeveel ‘Leannes’ boycotten H&M vanwege Madonna?
Lees ook:Kleur je vrijdag-actie Zeeman redactioneel ingebed in Metro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.