Robot van Old Spice valt op vrouw in strandspotje

Een Mandroid -half man, half robot- loopt het strand op en praat tegen ons over producten van Old Spice. Nee, bepaald geen Terry Crews. Guess what. I’m not a real human man. But I use Old Spice body wash and deodorant together, and now I’m really cool.” De robot wil voetballen op het strand. Het Amerikaanse spotje ‘Soccer’ van

reclamebureau Wieden + Kennedy werd het eerst tijdens de WK uitgezonden. Maar hij komt ten val. Toevallig op een mooie vrouw, haha, die vreest dat enkele van haar ribben zijn gekneusd. Maar ze vindt robot wel lekker ruiken. Hij wil opstaan, lukt niet. De vrouw glimlacht en antwoordt: “Maybe I don’t want you to.” The robot zegt OK. En die romance dat in nog geen 30 commerciële seconden. Leuk. De slogan van Old Spice: ‘Smell like a man from head to toes.”

Lees ook:Ook voor Robotman werkt Old Spice blijkt uit spotje
Lees ook:Old Spice-man de mist in door krappe vrouw Samsung-tv
Lees ook:Weg met je vrouw!-actie maakt gebruik van het EK Voetbal
Lees ook:This Is The Most Kick-Ass Old Spice Ad Yet (Sorry Isaiah)
Lees ook:Okselfris, okselfrisser, maar okselfrissest ben je met Old Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.