Van Moof’s mooie e-bike reclame in New York

The first unusual feature about the Vanmoof Electrified is that you don’t notice it’s an e-bike at all‘. Mooi positief verhaal over de jongste telg van het vooruitstrevende Amsterdamse fietsenmakersbedrijf in het gezaghebbende Amerikaanse magazine/site Fast Company. Met o.m. bijgaand reclamefilmpje.  Kan nu al worden besteld, maar is nog niet te koop. Vanmoof organiseerde onlangs een demonstratie in New York, ideale stad ervoor (behalve als het heet is, aldus het artikel). Gaat daar

3.000 dollar kosten. Heftig. Hier dan rond €2.500? De Vanmoof Electrified haalt 30-60 km op z’n batterijen, die in 3 uur opladen en rijdt even soepel als een normale Vanmoof als de stroom op is, claimt het bedrijf. En nog wat: weegt maar 19 kg, heeft een slim ingebouwd slot, een GPS-systeem tegen diefstal, en twee versnellingen. Wordt door de makers zelf ‘The world’s first intelligent commuter bike‘ genoemd. Heel mooi en heel verleidelijk. PS Zouden Amerikanen de naam als als Vanmove uitspreken, grappig

Lees ook:Simkaart/GPS Vodafone-beveiliging fietsen bij Van Moof in de reclame
Lees ook:Mooie reclame voor ‘lezen van de weg’ door Mercedes
Lees ook:Radiospot ‘Belasting is diefstal’ verboden door reclamewaakhond
Lees ook:Na het anti-inbraakgordijn van InShared: de Blafversterker
Lees ook:Rotterdamse jumbotram in Jumbo-stijl beplakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.