Doutzen Kroes met duif Ralph en Jan Taminiau jurk aan in nieuw spotje van Rivella

Na het boertje van van Chantal Janzen en de sax van Candy Dulfer in de reclame de duif, Ralph genaamd, van Doutzen Kroes.Niemand minder dan Doutzen Kroes straalt in de nieuwe commercial van Rivella, het drankje zonder opsmuk, die vanaf 14 april te zien is op televisie,” meldt het persbericht van vanochtend trots. Bijgaand al de commercial van fabrikant Vrumona. ”De keuze voor Doutzen is geen toevallige. Het topmodel en Rivella hebben namelijk meer gemeen dan je op het eerste gezicht zou verwachten. Doutzen is zo Fries als… Rivella! Beiden hebben hun roots in deze noordelijke provincie.”‎ Vanaf deze maand is ook Rivella Green Tea verkrijgbaar. Zie ook overlees.

Het persbericht geciteerd: ”In de nieuwe commercial (gemaakt door reclamebureau Alfred-MvO) volgen we Doutzen tijdens haar werk. Omgeven door glitter en glamour, op locatie in Los Angeles, in een waanzinnige jurk van Jan Taminiau zien we alles wat we van een topmodel kunnen verwachten. En als het werk erop zit, dan kan Doutzen eindelijk alle opsmuk van zich afgooien. Niets lekkerder dan gewoon naturel jezelf zijn. Ze trekt dan ook zo snel mogelijk een slobbertrui aan en terwijl ze uitkijkt over de drukke stad geniet ze van een frisse Rivella.

Achter de schermen

”Tijdens de opnames moest Doutzens tegenspeler niets hebben van de nuchtere Friezin. Wat ze ook probeerde, de goed getrainde duif Ralph keerde zijn rug steeds naar haar toe. Zelfs wanneer Doutzen hem een luchtkusje gaf, felbegeerd onder vele mannen wereldwijd, moest duif Ralph niks van haar hebben. Het topmodel moest werkelijk al haar charmes in de strijd gooien voor het uiteindelijke resultaat.”

PS Zie op YouTube ook de kritiek van reclameman Jaap Grolleman en de anonieme reactie daarop:  “Naturel is wel zo lekker”, en vervolgens cyclaamzuur (E952), acesulfaam K (E950) en sacharine (E954) aan een duif voorschotelen.”

Lees ook:Chantal Janzen boert heel naturel in spotje Rivella
Lees ook:Doutzen Kroes in reclame voor Wadden en Rivella
Lees ook:Candy Dulfer als nieuwe gezicht Rivella getoond in spotje
Lees ook:KPN, Bavaria-racing en Rivella zijn augustus-nominaties Loeki
Lees ook:Miranda Kerr: reclameshoot katoenen ondergoed Victoria’s S.

Eén reactie op “Doutzen Kroes met duif Ralph en Jan Taminiau jurk aan in nieuw spotje van Rivella

  1. Petra v. Lierop

    Jammer dat Doutzen in deze zelfde reclame nu ineens niet meer struikelt als ze haar iets te lange prachtige jurk ui wil doen; blijkbaar zijn supermodels zo perfect dat ze nooit struikelen….. erg jammer dat dit stukje eruit gehaald is want dat maakte haar juist zo ” gewoon”!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.