‘Crash test’-spotje New York Pizza laat nog wel wat heel

Yes, die is nog helemaal heel!‘ Niet alleen kwaliteit en smaak van de pizza is van belang voor de makers, New York Pizza, maar ‘s lands grootste pizzarestaurantketen voelt zich verantwoordelijk voor meer. Zoals voor een veilig transport ervan. Gelukkig maar, haha. Grappig spotje, waarin ook een zwarte truffel pizza wordt aangeprezen. Werd niet door een volwaardig reclamebureau gemaakt, maar, rechtstreeks voor NYP, en zonder productiemaatschappij, door de reclamemannen Karel Beijen en Edward Bardoul en meer ZZP-ers. Bron: rechtstreeks.

Lees ook:De besteller crasht weer in New York Pizza-spotje
Lees ook:Wagner Big Pizza haakt in op Zwarte Cross-weekend
Lees ook:Stemmen februari nominaties Ster/Gouden Loeki
Lees ook:Domino-pizza’s vervoerd in New York, maar dan ánders
Lees ook:Celeb chef Gordon Ramsay misbruikt in grappig pizza spotje

5 reacties op “‘Crash test’-spotje New York Pizza laat nog wel wat heel

 1. Mike

  Een beledigend en idiote reclame. Er zijn veel pizzakoeriers zwaar gewond geraakt, of zelfs overleden, tijdens een koeriersrit met pizza. Maar ja, bij NYP weet je gelijk waar hun prioriteiten liggen – de pizza is nog heel gebleven !
  Ronduit kwetsend reclame….

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paul H

   Hahahahahaaaa!!! Die Mike. Grappigste comment in jaren! ‘Ronduit kwetsende reclame’. Hahaha, ik ga stuk hier!! Hilarisch.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Juul

  Wat een verschrikkelijk slecht spotje met een courier, waarbij de veiligheid van de pizza wordt getest. De manier waarop de testpop op de grond blijft liggen. Onsmakelijke reclame, die mij niet overhaalt om een newyork pizza te bestellen, maar mij heeft overtuigd dat ik daar vooral niet moet zijn. Wat een slechte smaak. Degene die dat heeft goedgekeurd?!?!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Lisa Peereboom

   Als het een slecht spotje was zou het niet werken, beste Juul. En het werkt, want anders zond New York Pizza het natuurlijk niet uit. Zo dom zijn marketeers anno 2014 natuurlijk ook niet meer… Kortom, het is een goed spotje en helaas heb je dus ongelijk. Waarschijnlijk heb jij gewoon een ander soort humor? Geeft niks hoor, kan gebeuren. Maar om je nou zo druk te maken over een testpop die na een zogenaamd ongeluk op de grond ligt… Daar zijn die dingen potjandikkie voor gemáákt!!

     /   Beantwoorden  / 
 3. Mevr. C .van Eijck

  Dit is de meest smakeloze reclame die ik ooit heb gezien.
  Als jullie voor de loden leeuw gaan zal dat wel lukken. Ik hoop echter dat jullie inzien dat dit de verkeerde manier is om bekendheid te krijgen. Voor mij zijn jullie afgebrand. Jammer dat ik niet kan twitteren.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.