Christopher Walken in stijlvolle spotjes van Jack & Jones

Made from cool.’ Acteur Christopher Walken speelt de hoofdrol in een serie stijlvolle commercials van modewerk/retailer Jack & Jones. En heel cool doet hij dat, met als achtergrond de niet minder imponerende stem van Nick Cave. Zo worden exclusieve stijlen gemaakt met ‘buitengewone kleermakerskrachten’, zegt de Nederlandse site.  J&J voorts op YT: ”We pay attention to every little detail, so even the buttons are attached with the greatest dedication and precision.” Een derde hier te zien. Volgens de Belgische site Creative Criminals zijn de commercials gemaakt door het Deense reclamebureau &Co.

Lees ook:Tested to be green but mean: spotje Seat Ibiza Ecomotive
Lees ook:Voetballer Fàbregas (Arsenal/Spanje) in de fik voor Nike-spotje
Lees ook:Fake of echt: giga bierfles Carlsberg om tribune in te wijden
Lees ook:Coole reclame voor coole bus wint coole reclameprijs, yeah
Lees ook:Liefde houten poppetjes in commercial van tandpastamerk Crest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.