LeBron James, Serena Williams, Gerard Piqué in Nike spot

If you can run a mile, run a race, run a marathon, outrun a movie star’. Nike’s nieuwe campagne ‘Possibilities’ moet het publiek inspireren hun grenzen te verleggen en te streven naar het behalen van nieuwe doelen. De kick-off  is een film met een serie scenario’s en een sterrencast bestaande uit bekende topatleten en gaststerren, melden o.m. sites Adformatie en Vonk vandaag. Met basketballer LeBron James, tennisicoon Serena Williams, Gerard Piqué van FC Barcelona en het Spaanse elftal en bokser André Ward. Acteur Bradley Cooper vertelt het verhaal. De commercial van ruim langer dan een minuut is geregisseerd door de bekroonde Deen (en oud-journalist) Nicolai Fuglsig en bevat een gastoptreden van acteur Chris Pine. Wieden+Kennedy Portland is het verantwoordelijke reclamebureau. Prachtig.

Lees ook:Spotje Zidane als nieuwe reclamegezicht Mango Man
Lees ook:Barcelona’s Luis Suarez en Neymar in sensueel spotje The Replay Hyperflex
Lees ook:FC Barcelone-toppers amuseren zich in Qatar Airways-spotje
Lees ook:Het geluksmuntje, het luxe jacht en de Volkswagen Golf
Lees ook:Barça’s Messi, Piqué, Neymar, Iniesta in Qatar Airways spot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.