Oud-Ajacied Suárez doet naam eer aan in Uruguayaans spotje

Op deze grappige nieuwe commercial met oud-Ajacied Luis Suárez in de hoofdrol stuitte site Ajax Showtime. Gemaakt voor het Uruguayaans bedrijf – wat voor bedrijf is dat eigenlijk? – Abitab, dat het leven in dat land ‘al 20 jaar makkelijker maakt.’  De aanvaller maakt handig gebruik van zijn imago, dus duikelt, provoceert en klaagt er op los in het spotje – maar bijten is er niet bij. Met Engelse vertaling eronder. Over de toekomst van Luis Suárez wordt nog volop gespeculeerd. Hij wil weg bij Liverpool, en uit Engeland, waar hij na het tweede bijtincident, ook weer gevolgd door een lange schorsing, weinig geliefd meer is.

Lees ook:Suárez scoort top bij top-10 leukste reclames Specsavers
Lees ook:Afscheid Ajax’ Luis Suarez met prachtspotje Beter Horen
Lees ook:‘Voedselreclame verleidt vetzuchtige kinderen tot dubbele portie’
Lees ook:Pitbull van rugbyspeler heeft de pest aan voetbal (in Landroverspotje)
Lees ook:Barcelona’s Luis Suarez en Neymar in sensueel spotje The Replay Hyperflex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.