Zieke kinderen: KPN helpt contact maken met de klas

KPN noemt zich graag ‘Het netwerk dat geeft om Nederland.’ Pretentieus genoeg. Maar dat wordt in dit geval waargemaakt ook, blijkt uit een advertentie in de dagbladen vandaag, van de Volkskrant tot De Telegraaf (KLIK erop om te vergroten). Door ernstig zieke kinderen door ze bij hun klas te betrekken. Het bedrijf steunt namelijk KlasseContact, een simpele en tegelijk geavanceerde computer- verbinding tussen school en thuis genoemd. De advertentie meldt: ”Zo maakt KPN het ook na de schoolvakanties weer mogelijk dat ernstig zieke kinderen letterlijk bij de les blijven. KlasseContact is onderdeel van ons KPN Mooiste Contact Fonds, een maatschappelijk initiatief waar 2.000 KPN’ers als vrijwilliger bij betrokken zijn.” Beetje veel KPN in de tekst, maar: bravo.

Lees ook:KPN-advertentie voor ‘Mooiste Contact Fonds’ dat zieke kinderen helpt
Lees ook:Doortje is weer bij de les dankzij KlasseContact meldt spotje van KPN
Lees ook:Morgen trekt Vicky aan de bel volgens het Liliane Fonds
Lees ook:Veel kinderen spelen graag met huishoudchemicaliën waarschuwt spotje VeiligheidNL
Lees ook:Gamers moeten de boom in om gezond te blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.