Rihanna en Jay-Z in gloednieuwe spots biermerk Budweiser

Biermerk Bud moet weer een pop cultuur icoon worden.” Rihanna heeft zich gevoegd bij de zangsterren van de Amerikaanse bierbrouwerij Anheuser-Busch InBev, zoals onder andere  Jay-Z en Justin Timberlake. Schrijft AdAge. Een enorme internationale campagne, ‘Made for Music,’ barst los in meer dan 85 (!) landen, met Rihanna en Jay-Z prominent aanwezig. Zie hier de twee gloednieuwe, door Mark Romanek geregisseerde zwart/wit-commercials. Aparte verpakkingen en online-uitingen en andere vormen van reclame volgen, los van het sponsoren van de concerten van de twee. Rihanna’s nieuwe hit single ‘Right Now‘ is verwerkt in bijgaand spotje. De commercials ”capture the creative spirit of a global generation, showcasing the many ways people create,” aldus de biergigant in een persbericht. Het reclamebureau achter de campagne heet Translation.

Lees ook:Zie eerste Puma-spotje Rihanna (en sneaker)
Lees ook:Rihanna ontslagen als ‘te sexy’ reclamegezicht Nivea
Lees ook:Rihanna maakt reclame voor haar geboorteplek Barbados
Lees ook:Rihanna zingt vanavond live online nummers uit album Rated R (met dank aan sponsor Nokia)
Lees ook:Rihanna’s reclame voor 2e concert is wow-advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.