Canadese politie woest vanwege sexy Kia-commercial

Uit De Oude Doos, van vijf jaar geleden op RW. De commercial is inmiddels verdwenen van YouTube, maar LiveLeak had ‘m gelukkig nog… ”Life’s better in a Spectra” is de slogan van een nieuwe Canadese commercial van automerk Kia, dat niet bekend staat om zijn ruimte en comfort, laat staan het betere leven erin. Reclamebureau Publicis vond daar wat ondeugends op, we verklappen het niet. De Canadese politie was razend, een rel was geboren. Klachten bij de Canadese reclame- waakhond ASA mochten gelukkig niet baten, al moest het spotje wel voortaan na 9 pm worden uitgezonden. Tere kinderzieltjes zeker..

Lees ook:Mooi lachspotje over sneue politieagent van Trident-kauwgum
Lees ook:Suzuki Swift-spot in de ban (en niet vanwege die decolleté)
Lees ook:Parodie op politie-achtervolging van bandenverkoper Midas
Lees ook:Waarschuwing: gruwelijk Canadees spotje over ongelukkenpreventie
Lees ook:Jongen kruipt uit eigen huid in spotje Canadese hulporganisatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.