Windows 8: de eerste commercial van maker Microsoft

Windows Reimagined.’ Hier is-ie, Microsoft’s eerste tv-commercial voor het op vrijdag 26 oktober internationaal te lanceren Windows 8, het vlaggenschip besturingssyteem van de onderneming. Het spotje luidt een gigantisch reclame-offensief in, volgens waarnemers het grootste uit de geschiedenis van de computerindustrie. De lancering was zondag in de VS, tijdens NFL American Football-wedstrijden. Het spotje toonde onder meer verschillende geallieerde touchscreen computers van Acer, Samsung, Lenovo en Sony, maar Windows 8 werkt ook op ‘gewone’ pc’s met toetsenborden en muizen. De opzwepende muziek is Only Want You van de groep Eagles Of Death Metal.

Lees ook:American Football op je phone in rapspotje Manning bros
Lees ook:Héééél groot in de krant adverteert Lenovo voor ‘Ultrabooks’
Lees ook:Dell verklaart liefde aan Microsoft’s Windows 7 in spotje
Lees ook:Michael Jackson begeleidt swingend Xperia Z2-spotje
Lees ook:Windows 7 – Microsoft’s eerste commercials (en Kylie heeft ‘n hoofdrol)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.