Onzichtbare killer koolmonoxide in advertentie Feenstra

Ja, wat verzin je als beeld bij zo’n koolmonoxide advertentie van technisch bedrijf Feenstra; een stel bewusteloze of zelfs dode mensen ergens in een huis? Het bedrijf, onderdeel van United Energy Works, hield het eenvoudig en de boodschap is er niet minder duidelijk om geworden. Aanleiding: de recente cv-ellende van GTST-acteur Edgar Wurfbain. De tekst van de advertentie in De Telegraaf vandaag -KLIK erop om wat te vergroten- bevat het advies, na een toelichting over het gevaar van koolmonoxide

vergiftiging, om je cv-ketel tijdig door Feenstra te laten checken. Het bedrijf raadt ook aan om rookmelders te plaatsen. De aanleiding voor de advertentie wordt ook duidelijk uit de tekst. GTST’s Wurfbain blijkt onlangs ‘dankzij een alerte buurvrouw’ aan iets akeligs met zijn cv thuis te zijn ontsnapt, iets dat vast in diezelfde wakkere krant is gemeld. En heeft de boel daarna laten vernieuwen, ongetwijfeld met hulp van…. Neem ik maar even aan.

[PS]

Lees ook:Kim Feenstra geeft een kind een kans in advertentie
Lees ook:Voetbalgeweld: inhaakadvertentie Moed in krant vandaag
Lees ook:Na Doutzen Kroes maakt ook Kim Feenstra reclame voor reddingsplan Veendam
Lees ook:De Blabla blabla blabla blabla blabla-advertentie van Thalys
Lees ook:Testcase RTL: product placement-reclame GTST gemeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.