Dating-site singles van Amsterdamse krant Het Parool

Dat was alweer vorige maand, maar deze advertentie over de opmerkelijke nieuwe activiteit van Het Parool werd gisteren nog eens herhaald in de Amsterdamse krant. Met een datingsite wil het dagblad, als ‘dé krant van Amsterdam’, de grote hoeveelheid single Amsterdammers aan een nieuwe liefde of gewoon een leuke date met een stadgenoot helpen. De site onderscheidt zich volgens de initiatiefnemers door het regionale karakter. Nu nog eentje voor oudere Amsterdammers, als dit een succes wordt en extra inkomen gaat genereren. Schrander initiatief van dit dagblad en überhaupt voor een regionaal dagblad. Voorziet vast in een behoefte; succes gewenst.

Lees ook:STER voortaan ook met regionale commercials op Uitzending Gemist
Lees ook:Gefinancierd door reclame: ‘Gratis krant KPN en PCM’
Lees ook:Met verstopte Gouden Eieren gratis boeken uitzoeken als Het Parool-reclame
Lees ook:Geen champagne in Grolsch’ jubileumcommercial van de lach
Lees ook:Bovag-antiheld Beun de Haas uit de jaren ’80 ook terug op tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.