Homo? Boeit geen flikker, zegt uit de kast-spotje van KNVB

Waarom kom je niet uit de kast? Je team is er klaar voor.’ Homoseksualiteit en de voetbalwereld — het werd tijd om dit onderwerp eens goed aan te pakken. BNN nam het initiatief voor een avondvullend programma over dit onderwerp, FC Gay, waarin het taboe van homoseksualiteit in de voetbalwereld werd behandeld. Delight Agency ontwikkelde belangeloos bijgaande commercial voor de KNVB om dit taboe te doorbreken

en homo’s aan te moedigen uit de kast te komen. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de angst om uit de kast te komen vaak ongegrond is; homo’s worden na hun ‘coming out’ in nagenoeg alle gevallen gewoon geaccepteerd door hun team, trainers, coaches, clubgenoten en supporters. De muziek is Make My Day van C-Mon & Kypski.

[PS]

Lees ook:KNVB & homo’s: campagne bepleit door COC
Lees ook:‘Bi zijn is ook een vak’ zegt poster/advertentie Coming Out-dag
Lees ook:‘Doe normaal’-advertentie vanwege Coming Out-dag homo’s
Lees ook:Nike sponsort topsporters die uit de kast komen (alleen, ze komen niet)
Lees ook:Mietjes zijn bang voor prikken, mannen niet, zegt Schorer-campagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.