Videoreclame UPC in printuitgaven Playboy en Marie Claire

De papieren Playboy die deze week door de brievenbussen glijdt bevat een nog niet eerder in Nederland vertoonde video insert van UPC als adverteerder: een videoscherm geïntegreerd in de bladzijde, waarop een video (met beeld en geluid) begint te spelen wanneer je deze openslaat. Zo meldt uitgeverij Sanoma in een persbericht. Een geselecteerde groep abonnees van Playboy, die in het verzorgings-

gebied van UPC woont, ontvangt dit bijzondere nummer waarmee ze de video van de nieuwe UPC dienst Horizon kunnen bekijken. Een paar weken later ontvangt ook een geselecteerde groep Marie Claire abonnees de insert. De Vidipri insert, zoals leverancier Rox Asia de Pluspropositie noemt, is een vier pagina insert voorzien van een LCD-scherm waarop de video meerdere malen te bekijken is. Met een een mini-usb-aansluiting is hij tevens oplaadbaar en wordt de mogelijkheid geboden er zelf een video op te zetten. Aldus het persbericht van Sanoma over de indrukwekkende advertentie-innovatie, waarvoor mediabureau UM mede tekende.

[PS]

Lees ook:Denim special Marie Claire US met ritsluiting als Guess-reclame
Lees ook:Donald Duck: ‘Andere groep adverteerders meldt zich voor ruimte’
Lees ook:Medewerkers Sanoma te zien in ‘lijfblad’-campagne
Lees ook:Reactiesnelheid publiek getest in VW Golf GTI-campagne
Lees ook:Site Ad en Marie is noodkreet: ‘Stop de reclame! We zijn het zat!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.