Wat een millimeter betekent in fraaie Audi A1-commercial

This is about a millimeter of a LED rear light. Maybe you could tell us about the CAR?” Vraagt TerrorCrow aan automobielfabrikant Audi France, naar aanleiding van deze arty A1-commercial met een boodschap van het Franse reclamebureau Fred & Farid. ”Nice commercial though,” voegt hij eraan toe. Vigit Unan reageert op YT: ”You have to imagine it. If thats what is behind of 1 mm of that car.” En zelf laat Audi weten: ”The 2012 Audi A1 commercial celebrates the Audi perfection by showing all the efforts Audi puts in just one millimeter of a LED rear light. But this is just one millimeter. One Audi millimeter.” Zie ook de making of.

Lees ook:Audi verwelkomt Porsche per spotje op autorace Le Mans
Lees ook:Babes in onderwater nachtclub van Techomarine-horloges
Lees ook:Biermerk haalt ‘gevaarlijk’ 3D-spotje van tv (Bud Light)
Lees ook:Alles is mogelijk met Scientology zegt kerk spotje VS
Lees ook:‘Audi-rijders zijn gek.’ Vriendelijk commentaar op blog VS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.