‘Het beste of niets’ zegt Mercedes in spotje over A-Klasse

De nieuwe A-Klasse, de ‘meest dynamische en compacte’ Mercedes-Benz, is dezer dagen te koop. Prima kwaliteit, uiteraard, en goed ogend, deze nieuwe concurrent van met name de de succesvolle 1-serie van BMW, maar rijdt-ie beter? Nee, als ik lees wat de experts zeggen (ik heb ze toevallig allebei gehad, maar vooral de A was onvergelijkbaar met wat we nu voorgeschoteld krijgen uit Duitsland). Er zijn modellen met een CO2-uitstoot van slechts 99 g/km, aldus M-B trots. Uiteraard is ook de veiligheid van niveau. Zo is Collision Prevention Assist, het radargestuurde veiligheidsysteem, standaard en dat is natuurlijk ook goed nieuws. Meer over de A’s in dit filmpje.

Lees ook:KLM en fabrikant Boeing haken per advertentie in op aflevering Dreamliner
Lees ook:Glimlach voor bijtellingspercentages als reclame van Fiat
Lees ook:Rutger Castricum maakt in Tuigdorp reclame voor Belvilla
Lees ook:Reusreclame voor reusachtige Duitse energiebedrijf RWE
Lees ook:Toyota koppelt CO2-uitstoot inruilauto aan accessoirekorting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.