Nieuwe reclame-aanval Samsung op Apple: Galaxy SIII contra iPhone 5

The Next Big Thing is Already Here.’ De vorige keer werden mensen uit de rij gelokt met de Galaxy Note van Samsung, nu is het ‘slachtoffer’ de nieuwe iPhone 5 van Apple. En weer die rij wachtenden in de VS die worden bespot. De al enige tijd bestaande Samsung Galaxy S III  kan evenveel, zo niet meer dan de iPhone 5, en is ook nog eens groter, is de boodschap van de Amerikaanse commercial. Dat soort vergelijkende reclame is daar toegestaan. Site MacDailyNews in de VS maakt zich natuurlijk boos over het spotje van de ‘convicted patent infringer Samsung.’ Maar spreekt wel van effectieve reclame – voor Apple dan. Zie hun kritiek in de overlees.

”In keeping with their corporate tradition, Samsung constructs fake Apple stores and populates them with fake customers in order to tout their fake iPhone while simultaneously guaranteeing that hundreds of millions of customers worldwide will never purchase a Samsung product in their lifetimes, certainly not a Fisher Price-sized, slow, plastic, Galaxy S III.

Very effective advertising, Samsung… for Apple.”

Aldus MacDailyNews

Lees ook:Samsung Galaxy S2 lacht Apple iPhone-lovers uit in spotje
Lees ook:Ondanks naam: Samsung Galaxy SII neemt geen genoegen met 2e plaats achter iPhone
Lees ook:Samsung-spotje met Galaxy Tab, eerste concurrent iPad
Lees ook:iPhone 5 en Samsung Galaxy S3 doen de blendertest
Lees ook:Got him: Samsung Galaxy S4-commercial in de lange versie

2 reacties op “Nieuwe reclame-aanval Samsung op Apple: Galaxy SIII contra iPhone 5

  1. Paul

    Leuke reclame weer. Bij MacDailyNews moeten ze even humor krijgen, maybe there’s an app for that..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.