Imca Marina en Ali B in Deezer Music-spotje T-Mobile

T-Mobile introduceert Deezer Music, online streaming muziek die je altijd bij je hebt. Met hulp van Ali B -hij houdt van Betty Wright’s Clean Up Woman- en Imca ‘Viva’ Marina in deze commercial. De muziekdienst geeft je toegang tot 18 miljoen (!) tracks op je mobiel of tablet, of een computer in je buurt.  En: ”Playlists maken, en met je vrienden delen. Muziek downloaden, en offline -dus geen dataverbruik- luisteren. Radiostations op genre.” Tijdelijk (!) gratis voor klanten van de telecommer (meer in overlees).

T-Mobile laat verder weten, wat betreft condities: ”Klanten met een abonnement van T-Mobile kunnen T-Mobile & Deezer Music bovendien 15 dagen gratis uitproberen. Na de proefperiode stopt de toegang tot T-Mobile & Deezer Music automatisch. Klanten kunnen daarna beslissen of ze een T-Mobile & Deezer Music-bundel los willen aanschaffen voor € 9,95 per maand of aan hun huidige abonnement willen toevoegen voor € 5,95 per maand. Voor klanten die hiervoor kiezen biedt T-Mobile bovendien 1 maand gratis gebruik van T-Mobile & Deezer Music.” Zie verder de site. De commercial is gemaakt door reclamebureau Etcetera.

[PS]

Lees ook:Gratis mobiel internet ondernemers in ruil voor telefoonbanners
Lees ook:Gratis bellen en sms’en, alleen voor internet betalen aangekondigd in revolutie-spotje Simpel
Lees ook:Bye Bye Hi-spotje als afscheid want Hi wordt KPN
Lees ook:The Beatles nu ook streaming te beluisteren meldt advertentie
Lees ook:Bellen in de EU zoals op de zaak ‘nieuw’ bij T-Mobile zegt advertentie

8 reacties op “Imca Marina en Ali B in Deezer Music-spotje T-Mobile

 1. Danny

  beste Michael, wellicht nog leuker om te vermelden dat T-Mobile heel Nederland kennis laat maken met Deezer door middel van een muziek sample actie. Via online, dagbladen en outdoor kun je via een QR code direct een playlist beluisteren, afgestemd op plek en moment. Alle playslist kun je hier vinden op http://www.playlist.nl.

    /   Beantwoorden  / 
 2. urk

  dat 2e nummer is niet van imca marina… maar van iemand anders ze spreken marokaans ofzo weet iemand hoe dat nummer heet? is in ieder geval niet viva espana

    /   Beantwoorden  / 
   1. John

    Sorry, dit is hem niet, dit nummer op youtube is volledig nederlands, in de spot is dat een andere taal.

      /   Beantwoorden  / 
  1. dj_bartjepower

   goeden avond. ja ik zou dat ook graag willen weten. goeie beat is wel de beat van imca marina en ze zingen het in het marokaans ‘viva Marrakech.’
   dus wie weet waar dat nummer te vinden is? zou dat graag willen weten. groetjes dj bartjepower

     /   Beantwoorden  / 
 3. G.E.

  Viva Marakech by Line29

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.