Zitvlak man in pyama in hoofdrol in spotje ING Direct

At first, we weren’t quite sure what this well-shot ad from (reclamebureau) Droga5 Sydney for ING Direct was about.” Zegt de blogger van Creativity en ik begrijp wat hij/zij bedoelt. Wat moet dat, die man, die pyama, dat achterwerk, in een commercial voor een in Australië actieve Nederlandse bank? De boodschap wordt duidelijker dankzij de stem/vocie-over, met als achtergrond de bekende Gene Wilder-song “Pure Imagination” van Willy Wonka en de Chocolade Fabriek, die zegt: “This is for the part of you that never rests. . . there’s a part of you that knows there’s always more.” Gevolgd door de nieuwe

reclame-slogan van ING Direct daar, “Spend your life well.” Zo, en nu laat ik blog Creativity de rest ook maar even uitleggen, in het Engels (lekker makkelijk) : ”So, although we would tend to think your bum represents the side of you that wants to sit on the couch and eat chips all day, it seems here, it’s a personification of that badass (sorry) you who wants to dream bigger. Quite an audacious and semi-cryptic move for a banking brand, but it’s super fun to watch.” Zekers, maar mij wat erg cryptisch.

[PS]

Lees ook:De elegante werkers uit de Congo en dat biertje Guinness
Lees ook:Het leven van dit hondje wens je veel mensen toe (spotje Amnesty)
Lees ook:James Dean heel knap tot leven gebracht in Legend-spot Allan Gray
Lees ook:Hondjes concurreren met truukjes in spotje van Mars
Lees ook:Fitnessen doe je niet alleen in een sportschool volgens Bootcamps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.