Hypnotiseur Peter Powers actief in Huyndai i30-promotie

Gehypnotiseerd worden door je computer? Het kan!‘ Claimt Hyundai tenminste. Professioneel hypnotiseur Peter Powers hypnotiseert je via het scherm en laat je via een uniek experiment, in het kader van de promotie van Hyundai’s i30-model. Ben je dapper genoeg om het zelf te proberen, tart de automaker. Ik weet niet wat ik hiervan moet maken, dat is me te veel uitzoek werk vandaag. Dus zoek het zelf maar uit, haha. Alle participanten in bijgaand filmpje -gisteravond nog op de tv te zien bij RTL, als ‘reclame-trailer’- zijn ’100% echt’ claimt Hyundai. Via tip @JJ_HavanaOrange

Lees ook:Hypnotiseur Peter Powers helpt met reclame Hyundai i30
Lees ook:Wit Licht/War Child-partner T-Mobile komt met viral en gadget
Lees ook:WK: Hyundai bedankt Oranje, biedt supporters extra korting
Lees ook:Die superpower Exobaby in dat Hyundai-spotje ben jij
Lees ook:Lee Towers’ reclamezang voor stille stofzuiger Rowenta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.