Is het herfst, komt Nissan met sneeuw-advertentie (over Around View Monitor)…

It’s the all-round best park assist technology available on this category of car.’ Dat is heel Engels, maar dat gaat toch over een Franse advertentie voor de Around View Monitor van Nissan. En die heet, surprise, surprise, Snow, en is gemaakt door reclamebureau TBWA\G1 in Parijs. Site Creative Criminals zegt er niet bij van wanneer-ie, misschien wel van afgelopen winter, haha. Omdat wat er onderaan staat onleesbaar is,

ook al klik je op advertentie om ‘t wat te vergroten, voor geïnteresseerden wat uitleg: ”We’ve mounted cameras where you wouldn’t think they’d be: one in the front grille, in the tailgate and on both wing mirrors with software to give you a 360-0 image of where you’re backing into.”

Lees ook:Alcoholwaarschuwing in fraaie advertentie-serie uit Nieuw Zeeland
Lees ook:ING PB-reclame vergelijkt ‘niet zo chic’ met concurrentie
Lees ook:CityJet-reclame voor stunt met retourtjes ‘hartje Londen’
Lees ook:Creepy! LOL! Aparte fototips Samsung in zes video’s ineen
Lees ook:Oranjedienstregeling op Koninginnedag als advertentie NS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.