Daar is-ie dan: de Bavaria-commercial met Charlie Sheen

You did a great job for our new Bavaria commercial! Thanks again.” Twitterde een trotse @Peer_Swinkels, marketing opperbaas van de familiebrouwer vanavond naar @charliesheen over de nieuwe commercial voor zijn 0.0 alcoholvrije biertje. Helemaal leuk is-ie ook (eerder lieten we er al wat van zien, op Reclamewereld). Erin maken we mee we hoe bad boy Sheen de ‘rehab clinic’ verlaat. Helemaal fris, als herboren rijdt hij naar huis. Onderweg doet hij een vreemde ontdekking… De primeur van het spotje ging eerder vanavond naar @Shownieuws, maar we zijn er behoorlijk snel bij. De muziek is van T-Rex (Get it on), meldt Adformatie. Ga voor de making of van de door reclamebureau Selmore gemaakte commercial naar Facebook/Bavaria.

Lees ook:Aandacht Shownieuws voor Hanna Verboom die met hond zoent in Maaslander-spotje
Lees ook:Wie is die grote enge man? Raadselachtige commercial Epuron
Lees ook:Luipaard in huis gehaald in geestig spotje van Schweppes
Lees ook:Ster maakt reclame voor ‘Super Dutch Blok’ van vanavond
Lees ook:Marilyn, Elvis, Kurt, John en Bruce herleven in spotje Bavaria Radler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.