De penis-spot en de blowjob-advertentie van ‘Burger King’

Is-ie echt? Een parodie? Waar komt-ie vandaan? Polen? Wie heeft ‘m gemaakt? Allemaal vragen die worden opgeroepen door de ‘Penis Burger King‘-commercial. Gawd-awful noemt de Amerikaanse reclameman/ blogger Adranter ‘m, en dat is deze vermeende Poolse BK-spot natuurlijk ook. Adranter toonde eerder de blowjob-advertentie van Burger King, uit Singapore deze keer. Voor de giga seven incher, gepubliceerd in 2009 (en echt, lijkt mij). Zie ‘m. Uiteraard met een dubbelzinnige tekst: “Fill your desire for something long, juicy and flame-grilled…” En de volgens hem gefotoshopte extra witte mayonaise.

Lees ook:Na aanval op edele delen man schiet Burger King te hulp
Lees ook:Spanje wil af van XXL-campagne Burger King
Lees ook:EK Voetbal in de maling genomen in Engels Burger King-spotje
Lees ook:Je eigen gezicht op verpakking hamburger (Burger King VS)
Lees ook:Kritiek op YouTube-handel van Diddy en Burger King

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.