Greenchoice maakt geen reclame voor zonnecrème, maar voor zonnepanelen (en groene energie)

Energieleverancier Greenchoice moet nog even gaan praten met het reclamebureau, want dat was niet best, gisteren in de (Volks)krant. Met die roodverbrande vrouw. Dan denk je aan de boodschap: voortaan met zonnecrème insmeren, mevrouw. Maar niet: laat ik nou eens 10 zonnepanelen aanschaffen bij Greenchoice om de energierekening met de helft te verminderen. De warrige en onaantrekkelijke advertentie verscheen gisteren in o.m. de Volkskrant, ter gelegenheid van het gegeven, neem ik aan, dat dinsdag de langste dag was. Met weinig of geen zon, trouwens. Maar prima natuurlijk dat dat bedrijf, als het waar is wat ze claimen, ‘de enige energieleverancier van 100% groene energie’ is, ‘ook uit zonne-energie.’ Maak alleen niet zo amateuristisch reclame, zou ik dus adviseren, want van deze reclame krijg ik geen energie.

Lees ook:Greenchoice in advertentie: ‘voordeligste energieleverancier’
Lees ook:Energieleveranciers jaloers op Greenchoice vanwege onderscheidingen meldt advertentie
Lees ook:Greenchoice beste energieleverancier volgens Consumentenbond meldt trotse reclame-inhaker
Lees ook:Dotan zingt in zweverig spotje van energiebedrijf Qurrent
Lees ook:E.on maakt reclame voor gratis WK Voetbal-stoel

0 reacties op “Greenchoice maakt geen reclame voor zonnecrème, maar voor zonnepanelen (en groene energie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.