WTF: Snelle Jelle organiseert kampioenschap ‘Drekracen’

Zou dit veel mensen boeien? Ik hoop het maar voor die koekenbakkers van Wieger Ketellapper, die het kampioenschap Drekracen (klik voor meer info) organiseren in mei en juni. Oja, die WTF. Het betreft een ”hardloopwedstrijd over een ongeprepareerd parcours, door weilanden, sloten en drek!” Dat pluk ik uit advertenties die de afgelopen dagen op prominente ple kken stonden in de bladen van de Persgroep Nederland. De wedstrijden worden gehouden in Sintjohannesga (14 mei, Regionaal Kampioenschap), Hedel (21 mei, ook Regionaal) en in Kamerik (2 juni, Nationaal Kampioenschap). Wat de relatie met die ‘machtige kruidkoek’ nou is, vroeg ik me toch ook even af. Het antwoord (?!) ligt besloten in dit zinnetje in ‘t begin van de advertentie: ”Ben jij een echte nuchtere doorzetter? Ben jij niet vies van een beetje modder? En is de koek bij jou nooit op? Dan ben jij dé ideale kandidaat voor deelname aan een Snelle Jelle Drekrace!” Tja.

Lees ook:Jan Linders en Lidl winnen Beste Folder Awards 2014
Lees ook:Geen Witte Kerst? Dan maar 10 Witte Leugentjes per spotje
Lees ook:Wereldrecord speerwerpen eindigt in billboard Snelle Jelle
Lees ook:Sven Pouw voetbalt voor Olympic Moves-campagne in reclame Coca-Cola
Lees ook:Friesland Bank wenste ons geen gelukkig nieuwjaar in advertentie van 31/12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.