Oud vrouwtje niet zo betrouwbaar als oude VW Golf

Weinig woorden, beelden zeggen genoeg. Geestige nieuwe commercial voor oude VW Golf duikt ineens op vandaag. Gemaakt door reclamebureau DDB Amsterdam. ”Niet elk oud vrouwtje is even betrouwbaar. Elke Golf gelukkig wel.” Via Autoblogger en twitteraar Pascal.

Lees ook:‘Just like a Golf’-spotje Volkswagen krijgt reclameprijs
Lees ook:Nike’s ‘Write the Future’ wint Grand Prix op festival Cannes
Lees ook:Voor €190.000 verkocht: zes jaar oude VW Golf (was wél van de Paus)
Lees ook:Trump praat over golf en grasverzorging tijdens Brexit spot Hillary Clinton in spotje
Lees ook:Milieuvriendelijk ondernemen met hulp van Cup-a-Soup

4 reacties op “Oud vrouwtje niet zo betrouwbaar als oude VW Golf

 1. lisa

  Aardig filmpje. Wat ik me wel meteen afvraag, is of je dat nou zomaar mag zeggen, dat ‘elke Golf even betrouwbaar is’. Want dat is toch simpelweg niet waar? En dus een leugen? Ben wel benieuwd hoe bijv. de reclame code commissie daarover denkt…

    /   Beantwoorden  / 
  1. T

   Weet je misschien wat de reactie was van de Reclame Code Commissie ?

     /   Beantwoorden  / 
 2. Redactie, Michael

  @T en @Lisa: Geen idee, ze zeggen zelden wie waarover geklaagd heeft. Communicatie volgt doorgaans alleen als er een uitspraak over een klacht is gedaan. Soms alleen richting betrokkenen, soms publiekelijk, als de ‘overtreder’ zich niets van de uitspraak aantrekt. Maar ik heb jullie vraag toch even aan de Reclame Code Commissie voorgelegd vanmiddag. Benieuwd of ze alsnog nog reageren.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Mart

  leuke reclame ;) Niet lang ervoor heb ik met mijn Daihatsu Charade in de rubriek “klokje rond” van Autoweek gestaan onder de titel “echt van een oud vrouwtje geweest” :) zouden ze het idee daaruit hebben?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.