Spaanse voetbalteam hijst zich in nieuwe tenue – en hoe

Wat zijn ze trots, La Roja, de Spanjaarden, op die WereldKampioen-badge op dat shirt. En begrijpelijk.  “This jersey is history. Everything we suffer for, fight for, dream of, feel and live for… Everything that unites us can only come from within, deep down within. The new official Spanish Federation jersey. It comes from within.” Meldt adidasfootballtv. En dan de droge reactie van One4aJIB op YouTube: ”Well, T-shirts come from within, but what about shorts?” Enfin, mooi shirt en krachtig spotje van Adidas, voor op weg naar UEFA EURO 2012. En volgende keer wint niet Rood, maar Oranje (dank AJ-T).

Lees ook:Help, de Japanners komen eraan op ‘t WK2010 (Adidas-spots)
Lees ook:Worsten en tompoezen op T-shirts in Hema’s Pride2016-inhaker
Lees ook:Duitsertje pesten met Energieshirt in Nuon-reclame
Lees ook:‘Seksistische’ Wereld Cup Voetbal T-shirts Adidas exit
Lees ook:Even reclame maken voor Adidas’ nieuwe Ajax-voetbalshirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.