Aandoenlijke reacties op T-Mobile-flashmob Heathrow

Life’s for sharing.” Erg leuke flashmob van T-Mobile onlangs in Terminal 5 op Heathrow Airport, met aandoenlijke reacties van net gearriveerde internationale reizigers. Zo wil iedereen wel worden verwelkomd. Even wat vrolijkheid na al die Youptoestanden met deze telecommer, wiens service ik helemaal niet slecht vind (maar hun 3G-bereik is een ander verhaal, daarvoor zou ik Freek de Jonge soms wel even willen inschakelen haha). Maar, opvallend, die jongen met die gitaar doet niet mee. Heeft-ie haast? Geen versterking? Of toch misschien als enige, grinnik, grinnik, boos op T-Mobile. Meer info op Britse facebookpagina. T-Mobile UK heeft ervaring met succesvolle flashmobs, remember Hey Jude op Travalgar Square.

Lees ook:Imca Marina en Ali B in Deezer Music-spotje T-Mobile
Lees ook:Stabiliteit zoek je maar in je relatie, zo werft Vodafone personeel
Lees ook:Reclamevak niet gecharmeerd van Live Forward-spotje T-Mobile als opvolger van Ali B-serie
Lees ook:Na dansen, zingen, het orgasme: klaarkomen als flashmob in Virgin-reclame
Lees ook:Tim en Tom scheuren met BMW op golfbaan in spotje AllSecur

Eén reactie op “Aandoenlijke reacties op T-Mobile-flashmob Heathrow

 1. Janny Schaper

  Welkome thuis.

  Lang weg geweest was jij mijn lief,
  nu mag ik je in mijn armen sluiten,
  mijn handen omvatten,
  nu jou met liefde het gezicht.

  Ook moeder komt weer terug,
  samen met onze vader aan haar zij,
  met bloemen werden ze opgewacht,
  zo ontvingen we hun allebei.

  Vele landen bezocht,nu weer aangeland,
  op de thuisbasis,waar ik kan zijn,
  omgeven door mijn gezin en familie,
  voel ik mij blij en vrij.

  Kind uit moeders schoot,
  zo lang weg gebleven,
  kwam jij nu aangevlogen,
  dankbaar ben ik voor het even.

  Muziek heb ik gemaakt,
  de talen uitgesproken,
  wat de band en omstanders,
  in hun hart bleef spoken.

  Al met al heel emotioneel weer zien,
  van klein naar grote getalen,
  werdt verenigt zoveel mensen,
  met geliefden en gezin.

  Janny

  Dat was dus dan mijn reactie op deze geweldige clip,was ook emotioneel erg ontroerd

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.