Nu Mickey Rourke’s vriendin Elena in follow-up spotje Bavaria

Had u haar ook al gespot, in de vorige witbier-commercial van Bavaria? Ik weet, die mooie blonde, die samen met Mickey Rourke het hotel inliep, als figurante. Dat is nu anders, in de follow-up commercial van het biermerk dat slechts bekend is van de oranje jurkjes. Het gaat nu om 0,0% witbier. Ze heet Elena Kuletskaya, is Russisch fotomodel, en de vriendin van Rourke in de commercial, maar ook in het écht. De impact van dit filmpje is onvermijdelijk minder dan die van de vorige, maar toch aardig. Reclamebureau is weer Selmore. KLIK HIER om te ZIEN, want de mensen van Bavaria zijn zo flauw geweest om het embedden van deze commercial op blogs als deze onmogelijk te maken.

Lees ook:Mickey Rourke eist een ‘fucking beer’ in Bavaria-spotje
Lees ook:Gewoon een kroeg en geen beroemdheid in nieuw spotje Bavaria
Lees ook:Mickey Rourke aan de Snickers na alcoholvrije bier Bavaria
Lees ook:Beter Horen, Bavaria en LOI: april-nominaties Gouden Loeki
Lees ook:Hugh Hefner met Playboy-meiden in spotje Bavaria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.