‘Hello ladies, look at your men…’ (spotje Old Spice)

De populaire ‘Hello ladies”-commercial van Old Spice in Amerika, gemaakt door reclamebureau Wieden + Kennedy daar. Zegt de fraai ogende donkere man: ”Hello ladies … look at your men, now back at me, now back at your men…” Geestig. Het Amerikanse Old Spice -ik ken het vooral als after-shave- doet er alles aan op met opvallende reclame de stof van het 71 jaar oude merk af te halen en een fris nieuw imago op te bouwen (zonder ‘t product om te dopen in New Spice, haha). Smile like a man, man, heet de serie spotjes (hier is er nog eentje, de man te paard, maar dan anders). En Old Spice waarschuwt voor de boodschap van het volgende spotje, ook grappig. Het is maar reclame, hoor: ”We’re not saying this body wash will make your man smell into a romantic millionaire jet fighter pilot, but we are insinuating it.” Via AdFreak.

Lees ook:Sesamstraat’s Grover neemt reclame Old Spice op de hak
Lees ook:Nieuwe man Fabio van Old Spice haalt het niet bij Isaiah
Lees ook:Topverkoper Bob Giovanni terug in spotje Old Spice over ‘Tough Mudder’
Lees ook:Marketingbaas Wolfhond treedt op in Old Spice-spotjes
Lees ook:Goed nieuws voor kale mannen in Old Spice-spotjes

0 reacties op “‘Hello ladies, look at your men…’ (spotje Old Spice)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.