Indringende American Football-beelden met Adrian Peterson in filmpje Nike

Alter Ego” heet deze tv-commercial met in de hoofdrol Minnesota Vikings’ ”running back” Adrian Peterson. Dit is American Football. Prachtige indringende beelden in deze Nike Football’s Pro Combat-campagne met meer topspelers. Peterson vecht tegen de elementen, zelfs in de sneeuw, en uiteraard tegen de tegenstanders. En nu laat ik even iets onvertaald, over het wat ”enge” einde, aangezien alleen kenners deze tekst zullen lezen. We citeren The Inspiration Room. ”It’s not until the end that we see the Nike Pro Combat deflex patter on Peterson’s skin, a symbol of an implied transformational experience for athletes who wear the product.” Het verantwoordelijke reclamebureau is Wieden + Kennedy in Portland.

Lees ook:Briljant staaltje politieke reclame in VS (Dale Peterson)
Lees ook:Uit Amerika: vreselijkste politieke spotje ooit gemaakt
Lees ook:Nike transformeert sportende vrouwen in serie commercials
Lees ook:Wakker worden, stop alles of stop met voetbal (Zuid-Amerikaans spotje Nike)
Lees ook:‘Vapor Trail’ is rotzooi filmpje Nike over Cristiano Ronaldo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.